Claus per Bioempendre (en temps de crisi)

 

 

Clica sobre la imatge per dirigir-te a la web detallada

Claus per Bioemprendre en temps de Crisi

En els temps actuals és difícil escollir el futur professional. Convertir-se en bioemprenedor i crear el nostre propi negoci al voltant d'una oportunitat en biotecnologia o biomedicina és una realitat cada cop més freqüent i interessant.

Les companyies d'èxit contenen una barreja especial d'ingredients: persones amb la intenció clara d'ajudar a resoldre problemes reals, una solució o descobriment científic que es pot posar en pràctica, capital, propietat intelectual, un model de negoci sostenible, i capacitat per comercialitzar-lo.

En aquest curs et presentem l'experiència personal de 14 dels nostres principals bioemprenedors, de les persones extraordinàries que avui, al nostre país, estan tirant endavant companyies innovadores i internacionals. Ells t'explicaran de primera mà:

  • Quan una idea és realment una bona oportunitat? Com la puc protegir?
  • Quin és el millor model de negoci per tirar endavant la meva idea?
  • Com puc formar el millor equip?
  • Necessito finançament? Si el necessito, on el trobo?
  • Quins són els principals riscos de les petites companyies?
  • Com evolucionen les companyies, què he de tenir en compte per al futur?
  • Quina formació addicional em farà falta?

Volem que bioemprenedors reals comparteixin la seva experiència personal, la seva passió per l'emprenedoria, per iniciar un projecte i crear valor per a la societat. Volem que els alumnes coneixin de primera mà els encerts, fracassos, problemes, i satisfaccions que comporta bioemprendre.

A qui va adreçat

El curs està adreçat a estudiants i llicenciats en ciències de la vida (biologia, farmàcia, biotecnologia, medicina, bioquímica, veterinària, químiques), estudiants de màster, doctorats i joves investigadors.

 

Organitzen:

 

 

Connexió

Formulari d'alta

Recuperar contrasenya oblidada

 

claus

febiotec